![]() |
Tu smo [:)] |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |
zuuum ![]() Senior Member ![]() Joined: 01/Oct/2009 Posts: 294 |
![]() ![]() ![]() |
Des Ceco. Ma samo da prodje neko vreme, brzo se naviknes na bolje
![]() |
|
![]() |
|
negans ![]() Newbie ![]() Joined: 10/Apr/2011 Posts: 0 |
![]() ![]() ![]() |
Ceco,drž se mene i ne boj se:P....ja sam naučio na lizav teren:D
|
|
![]() |
|
negans ![]() Newbie ![]() Joined: 10/Apr/2011 Posts: 0 |
![]() ![]() ![]() |
*KLIZAV*......devil.
|
|
![]() |
|
007danger ![]() Newbie ![]() Joined: 28/Jan/2012 Posts: 0 |
![]() ![]() ![]() |
Bas mi je milo.. sto moze i da se prica na srpski...bas dobro... radujem se za vas.. pozz svima...
|
|
![]() |
|
thales leandro ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25/Sep/2011 Location: England . Posts: 420 |
![]() ![]() ![]() |
igrači iz Srbije su vrlo dobri.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ceca ![]() Newbie ![]() Joined: 11/Jan/2013 Posts: 0 |
![]() ![]() ![]() |
i po drugi put mi brisan nick :) ali evo mene opet:) pozdrav svim igracima... ima li koga od stare ekipe?
|
|
![]() |
|
ceca ![]() Newbie ![]() Joined: 11/Jan/2013 Posts: 0 |
![]() ![]() ![]() |
nego narode da ja pitam nesto.. ko je prevodio ovo? ima jedna velika greska :) ispravno je petnaestica a ne petnestica... :P
|
|
![]() |
|
ognjen ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08/Oct/2009 Location: serbia Posts: 140 |
![]() ![]() ![]() |
Поздрав за све! :) Преводио је Горан (Зууум),превео је добро ја мислим,ал нису администратори добро преписали.:)
|
|
![]() |
|
zuuum ![]() Senior Member ![]() Joined: 01/Oct/2009 Posts: 294 |
![]() ![]() ![]() |
Позз. Ма има доста грешака јер они само копирају и налепе речи које им ја пошаљем, неке су покушали и одрадили само преко гугла па зато изгледа смешно... А друга зезнута ствар је та што за неке изразе у игрици не знам на шта се односе јер као што знате српски је најсложенији језик :) С тога унапред извините на неким грешкама, али радим на томе па све заједно шаљем админима да исправе... :) Поздрав
|
|
![]() |
|
friend ![]() Senior Member ![]() Joined: 15/Aug/2013 Posts: 164 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |